Alla inlägg den 20 januari 2013

Av anna westgren - 20 januari 2013 16:32

Hej jag tror nog ni läst om att en varg har vandra här i Göteborg de senaste dagarna. Den var även en sväng väldigt nära mitt hem, nere i Fisckebäck på melongatan. Usch vad läskigt!!! inte för min personliga del men för Algot.

Jag själv hade mer än gärna åkt upp på varg och björnsaffari, ligga i en liten stuga med kameran i högsta hög, tänk vilken upplevelse. Men jag vill inte möta på någon varg med Algot. Men jag har följt vargens vandring igenom GP och nu har den lämnat Göteborg. Både skönt för den och oss.


I veckan har jag och Algot vart själva husse har vart i väg på fjällsemester och åkt skidor, jag har haft fullt upp med skolan och tagigt hand om skrutten. Ifredags var jag ledig och då passade jag även Ella, vilket var lika mysigt som vanligt. Kolla in den här bilden på gosseungarna   

 

Efter man vart ute på en kylig promenad och käkat lite lunch så är det gott att ta sig en liten tupplur under filtarna.

De här två var mina pluggkamrater under fredagen, såg till att jag fick bra med uppmuntran, massa pussar. att jag tog mina pauser och lite frisk luft i mellan åt.


   

Lördagen gick vi på långpromenad och Algot hade nog längtat efter att få busa med bushusse, han var som en liten tok.


 


   

Våran vackraste

     

Sen hittade han en "liten" pinne som han bestämt skulle bära med sig hela vägen hem. Vi gick förbi en barnfamilj som började småskratta lite åt honom när han kom lös gåendes väldigt nöjd med den här kollosen till träpinne i munnen. Dom tyckte han var väldigt söt!


 

  

Ovido - Quiz & Flashcards